12. juni 2014

Og det hoper seg opp ja.....

Er virkelig ikke flink til å få tingene jeg syr ut på bloggen så kommer et skippertak i ny og ne.

Har lenge irritert meg over at mobilveska mi ikke passa til min mobil. Det var i tillegg kun et rom til penger og kort, og det ble bare kaos.
Og nå har jeg endelig tegna mønster og sydd meg en ny. Den ble ikke perfekt men etter en del bruk vil jeg si den fungerer utmerket.


Også var det igjen tid for mammas bursdag og denne gangen ble det to mapper til strikkepinnene hennes. Jeg tok utgangspunkt i forskjellige mønster og lagde mitt eget mønster. Siden jeg ikke har peiling på strikkepinner så ble det noen småfeil men mamma bruker de flittig så da funker de vel.


Jeg har også sydd bukser til gutta i deilig tynn chambrey, str 98 og 134. Prøver å lage meg mønster på posebukser, og er ikke helt fornøyd ennå. Men buksene kan fint brukes, selv om jeg ikke tok høyde for at det ikke er stretch i chambrey´n.


To sommersett har jeg også sydd til gutta, her også i str 98 og 134. Må jo ha noe hjemmesydd når vi skal på sydentur.
Deilig frotté i shortsen og singlet med metallknapper med kappe.


Og helt til slutt for denne gang, en t-skjorte i str 104. Denne ble sydd dagen før lille K skulle i bursdag til en gutt fra barnehagen. Jeg håper på å klare å sy litt bursdagsgaver når han skal i bursdag fremover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...